Mijnverstand
Homepagina
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Zoek via ingredient
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Kooktips
Seizoensproducten
Keukenmateriaal
Keukentermen
Energiebesparing
Ecologisch koken
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
MijnVerstand
Kooktips
Keukenmateriaal
Energiebesparing
Ecologisch koken
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
Mijnverstand
De oudste, de stoutste, de wijste der kooksites
Zoek het ingredient
Aalbessen
Aardappel
Aardbeien
Aardbeienlikeur
Aardpeer - Topinamboer
Abrikozen
Agar-agar
Ahornsiroop - Esdoornsiroop
Ajuin - Ui
Alcohol
Alsem
Amandel
Amaretto
Ananas
Andijvie - Krulandijvie
Angostura bitters
Anijs
Ansjovis
Appel
Appelazijn
Appellikeur
Appelsap
Aquavit
Arachide olie
Armagnac
Artisjok
Asperges - Groene asperge
Asperges - Witte asperge
Aubergine - Eierplant
Augurk
Avocado - Advocaatpeer
Azuki bonen
Baileys Irish Cream
Bakpoeder
Balsamico azijn
Bamboe - Bamboescheuten
Bananen
Basilicum
Bernagie
Beschuit
Biefstuk - Steak
Bieslook
Bladpeterselie - Platte peterselie
Blauwe bosbes
Bleekselder - Bleekselderij
Bloedworst
Bloem
Bloemkool
Bloemsuiker - Poedersuiker
Blonde Leffe
Blue curacao
Boekweitmeel
Bonenkruid
Bonitovlokken - katsuoboshi
Boter
Boterboon - Wasboon
Bottarga
Braambes
Brandnetel
Bresaola
Brickdeeg
Brie kaas
Broccoli
Bruine suiker - Basterdsuiker - Bastaardsuiker
Bulgur
Butternutpompoen
Cacaopoeder
Calvados
Camembertkaas
Campari
Cantal kaas
Cantharel - Hanekam - Dooierzwam
Carambola - Stervrucht - Sterfruit
Carpaccio
Cava
Cavaillon meloen
Cayennepeper
Champagne
Chardonnaywijn
Chartreuse
Cheddar kaas
Chili peper - Spaanse peper - Groene of Rode peper
Chilipoeder
Chimay
Chinees vijfkruidenpoeder
Chinese kool
Chinese thee - Oolong thee
Chocolade
Chokotoff
Chorizo
Cider
Ciderazijn
Citroen
Citroengras
Citroenmelisse
Citroensap
Citroentijm
Citroenverbena
Cognac
Cointreau
Cola
Comte kaas
Courgette - Mergpompoen
Couscous
Creme de cacao
Creme de cassis
Creme de menthe
Cremepate
Dadel
Daikon of witte rammenas
Daslook
De gele stekelzwam
Dille
Donkere Leffe
Dragon
Dragonazijn
Drambuie
Druif
Druivenblad
Druivenpitolie
Duif
Duvel Moortgat
Eekhoorntjesbrood
Eend
Eieren
Eikenbladsla
Emmental kaas
Enoki
Erwten
Espresso koffie
Everzwijn
Fazant
Fenegriek
Fetakaas
Filodeeg
Foelie
Fontina
Forel
Frambozen
Frambozenazijn
Frambozenbier
Frambozenbrandewijn
Frangelico - Hazelnootlikeur
Frankfurter
Frituurvet - Frituurolie
Galangawortel
Gamba
Gandaham
Gans
Ganzenlever
Garam marsala
Garnaal - Grijze garnaal - Noordzeegarnaal
Gedroogde gist
Gedroogde muntthee
Geep - Meivis
Gehakt
Geitenkaas
Gekonfijt fruit
Gelatine
Gele bonensaus
Gele paprika
Gember
Gembersiroop
Gentiaanwortel
Geraspte kaas
Gerst
Geuzebier
Gewone boon
Gin
Glasnoedels
Glucose - Glucosesiroop
Gorgonzola
Goudbrasem - Dorade
Goudse kaas - Gouda
Granaatappel
Grand Marnier
Grenadine
Griet
Groene paprika
Grote Pieterman
Gruyere kaas
Haas
Haloumi kaas
Harder
Haring
Harissa
Havermout
Hazelnoot
Hazelnootolie
Heek
Heilbot
Hert
Hesp - Ham
Hibiscus Roselle
Hinde
Hoegaarden witbier
Hoisinsaus
Honing
Hopscheut
Hot dog worst
Hysop
IJsbergsla - IJssla
Indonesische witte curry
Inktvis - Pijlinktvis
Inktvisinkt
Italiaanse kruiden
Jabugoham
Jenever
Jeneverbes
Jonge kaas
Kabeljauw
Kalfsbotten - kalfsbeenderen
Kalkoen
Kamille
Kandijsiroop
Kaneel
Kangoeroe
Kappertjes
Kardemom
Karnemelk - Botermelk
Karwijzaad
Kastanje
Kaviaar
Kersen
Kervel
Kervelwortel
Ketjap manis
Kidneyboon - Nierboon - Rode boon
Kikkerbilletjes
Kikkererwten
Kip - Scharrelkip - Braadkip
Kippefilet
Kippenkarkas
Kippenkruiden
Kirsch
Kiwi - Chinese kruisbes
Klop klop
Knakworst
Knoflookolie
Knolselder
Koffielikeur
Kokkel - Eetbare Hartschelp - Kokhaan
Kokosmelk - Klappermelk - kokosroom
Kokosnoot
Kombu
Komijn - Comino - Jintan
Komkommer
Konijn
Koolraap - Knolraap
Koolrabi
Koolzaadolie
Koriander
Korianderwortel
Korianderzaad
Kouseband - Kousenband
Krab
Kreeft
Kreukels - Alikruik
Kriek
Kriekbier
Kristalsuiker - Tafelsuiker
Kritharaki
Kropsla - Sla
Kruidenkaas
Kruidnagel
Kruisbes
Krulsla
Kumquat
Kurkuma - Geelwortel
Kurrie - Kerrie
Kwark - Platte kaas
Kwartel
Kweepeer
Lam - Schaap
Lamsoor
Lange vingers
Langoest
Langoustine - Noorse kreeft
Laurier
Lavas - Maggiplant
Lavendel
Lever
Lijnzaad
Limoen
Limoensap
Lindebloem
Linzen
Look - Knoflook
Lotuswortel
Luikse siroop - Luikse stroop
Lychees
Maanzaad
Maanzaad
Maatjes - Jonge haring - Hollandse nieuwe
Macadamianoot
Macaroni
Madeirawijn
Madera - Madeira
Mais
Maisolie
Maizena - Aardappelzetmeel
Makreel
Manchego kaas
Mandarijnen
Mandarin Napoleon
Mango
Marjolein
Marsala wijn
Marshmallows
Mascarpone
Melk
Meloen
Mergpijp
Merlotwijn
Midori - Meloenlikeur
Mierikswortel
Mihoen
Mirin - Japanse kookwijn
Miso
Morieltjes
Mosselen
Mosterd - Mostaard
Mosterdpoeder
Mosterdzaad
Moutazijn
Mozzarella
Munt
Mycryo - Cacaoboter
Naaldboon
Nectarine
Noilly Prat
Nootmuskaat - Muskaatnoot
Nori
Notenolie
Octopus - Achtarm
Oesters
Oestersaus
Oesterzwam
Okkernoot
Olijfolie
Olijven
Oploskoffie - Koffiepoeder - Koffiebonen
Oranjebloesemwater
Oregano - Wilde Marjolein
Orval
Oud Bruggekaas
Paardenvlees
Paddestoelen - Champignons
Paksoi
Paling - Aal
Palmnoot
Pancetta
Paneermeel
Pangasius
Papaja - Papaya
Paprikapoeder
Parelhoen
Parmaham
Parmezaanse kaas
Passata
Passievrucht
Pastinaak
Pastis - Ricard - Anijsdrank
Pata Negra Iberico ham
Patrijs
Pecannoot
Pecorinokaas
Peer
Pelgrim kaas
Peper
Pepermunt
Perzik
Peterselie
Peterseliestengels
Piepkuiken
Pijnboompitten
Pijpajuin - Lenteajuin
Pilsbier
Piment d espelette
Pimentbes - Pimentkorrel
Pimms No. 1 punch
Pindakaas
Pindanoot
Pineau des Charentes
Pistachenoot
Pitabroodje
Pladijs - Schol
Poire Williams
Polenta
Pompelmoes
Pompoen
Porto
Postelein
Prei
Preischeuten
Provencaalse kruiden
Pruikzwam
Pruimen
Puddingpoeder
Puntpaprika
Quinoa
Raap
Raapsteel
Rabarber
Radicchio
Radijs
Ras-el-hanout
Reblochonkaas
Ree
Reuzel - Smout
Ricotta
Riesling wijn
Rietsuiker
Rijst
Rijstazijn
Rijstmeel
Rijstnoedels
Rijstpapier
Rijstwijn
Rivierkreeft
Robiolakaas
Rode biet
Rode bosbes - Vossenbes
Rode kookwijn
Rode kool
Rode paprika
Rode wijnazijn
Rodenbach
Rog
Roggebrood
Romanesco
Romeinse sla
Roodbaars
Roodlof - Radicchio rosso
Room
Roomkaas
Roquefort kaas
Rose kookwijn
Rouget - Mul - Koningspoon - Zeebarbeel
Rozemarijn
Rozen - Rozenblaadjes - Rozenbottel
Rozenwater
Rozijnen
Rucola - Raketsla
Rum
Runderschenkel
Rundertong
Rundsvlees
Saffloerolie - Distelolie
Saffraan
Sake
Salami
Salie
Sardien - Sardine
Sauterne wijn
Savooikool - Groene kool
Scampi
Scheermessen - Ensis
Schelvis
Schorseneer
Selder - Selderij - Stoofselder
Selderzaad - Selderijzaadjes
Selderzout - Selderijzout
Serranoham
Sesamolie
Sesamzaad
Sherry - Xeres
Shiitake, shiitaki of Shii-taki
Shoyu
Sinaasappel
Sinaasappelsap
Sint-Jacobsschelp
Sjalot
Sluimerewten - Labboon
Snijboon
Snoek
Snoekbaars - Zander
Soja
Soja olie
Sojamelk
Sojasaus
Sojascheuten of tauge
Spaghetti
Speculaaskruiden - Koekkruiden
Spek
Spekboon
Sperzieboon - Groene boontjes - Prinsessenbonen
Spinazie
Spitskool
Sprot - Noorse sardien - Schardijn
Spruiten
Steenbolk - Steenwijting
Stemgember
Steranijs
Stilton kaas
Stokbrood
Struisvogel
Sumak
Szechuanpeper - Sechuanpeper
Tabasco
Tafelbier
Tagatesse
Tahini - sesamzaadpasta
Tandoori kruiden
Tapijtschelp
Tapioca
Tarama - Gerookte kabeljauwkuit
Tarbot
Tarwegries - Griesmeel
Tellines
Tempeh
Tequila
Tijm
Tilapia
Toast - Toastbrood
Tofu - Tofoe
Tomaten
Tomatenketchup
Tomatenpuree
Tomatensap
Tong - Zeetong
Tongschar
Tonic
Tonijn
Tonkaboon
Tortilla - Bloemtortilla
Trasi - Garnalenpasta
Triple sec
Trompettes de mort
Truffel
Truffelnat
Truffelolie
Udon of soba noodles
Uier
Vacherin kaas
Valdeonkaas
Vanille - Vanillestok
Varkenshaas
Varkenshammetje
Varkenspoot
Varkensrib
Varkensstaart
Varkensvlees
Veenbessen
Veldsla
Venkel
Venkelzaad
Venusschelp
Vermouth
Verse gist
Victoriabaars of Nijlbaars
Vierkruidenpoeder
Vijgen
Visgraten
Vissaus - Nam Pla
Vlierbes
Warmoes - snijbiet
Wasabi
Water
Waterkers
Watermeloen
Waterspinazie
Weidekringzwam
Westmalle
Whisky - Whiskey
Wijngaardslak
Wijting
Wit brood
Witloof - Witlof
Witte bonen
Witte chocolade
Witte kookwijn
Witte kool
Witte wijnazijn
Wodka
Wontonvelletjes
Worcestershiresaus - Worcestersaus
Worst
Wortel
Wortelsap
Xeresazijn
Yoghurt
Yuzu
Zalm
Zee egel
Zeebaars
Zeeduivel - lotte - staartvis - hozemond
Zeekraal
Zeewolf
Zeezout
Zevenblad
Zilverui
Zoete aardappel - Bataat
Zoethout
Zonnebloemolie
Zonnevis
Zout
Zuring
Zurkel - Veldzuring
Zuurkool
Zwaardvis
Zwarte aalbes - Cassis
Zwarte bonensaus
Zwarte en witte pensen en bloedworst
Zwarte thee
Zwezerik - Kalfszwezerik
Recepten met Peper
Focacia
Aardappelpuree
Aardappelstampot met witloof en spek
Pommes Anna
Pommes duchesse - Hertogin aardappelen
Gratin dauphinois
Aardappelpuree met knolselder
Aardappelpuree met spruiten
Bloody Mary
Briwats
Gepocheerd ei florentine
Spiegelei
Gefruite eieren
Roereieren
Omelet
Gebraden kip
Geroosterde kippenbout
Kwartels met savooikool
Kwartels met vruchten
Waterzooi van kip
Gebraiseerd en gebakken witloof
Geglaceerde uitjes
Geglaceerde worteltjes
Groentenratatouille
Groentenragout
Printaniere van groenten
Spruiten met spek
Mosselen met Bloody Mary saus
Oesters met Italiaans ham en azijn
Sint-Jacobsschelpen met Hollandaisesaus
Vlees- of Kipkroketten
Aardappelsalade
Walfdorfsalade
Aioli - provencaalse looksaus
Archiducsaus - Champignonroomsaus
Bechamelsaus - witte saus
Blanke botersaus
Gebakken spekblokjes
Gegratineerd witloof met ham
Lamsnavarin met lentegroenten
Runderstoofvlees op Vlaamse wijze
Varkenshaasje op de wijze van Brussel
Garnaalkroketten
Kaaskroketten
Toast champignons in roomsaus
Gebakken paling natuur
Paling in het groen
Gebakken zalm in de oven
Het koken van kreeft
farce van vis - mousseline van vis - vulling van vis
farce van kip - mousseline van kip - vulling van kip
Bruine kalfsfond
Visfumet voor soepen
Een eenvoudige vinaigrette : basisrecept
Vinaigrette van notenolie en witte wijnazijn
Omelet op Portugese wijze
Bouillabaisse
Vinaigrette met ciderazijn
Vinaigrette van Xeres azijn - Sherry azijn
Vinaigrette en verdure - groene vinaigrette
Kruidenboter - Sjalottenboter met kalfsfond
Sjalotjessaus
Roomsaus met kappertjes, peterselie en mosterd
Bisque de langoustines - Romige langoestinesoep
Runderbouillon met kervel
Romige mosselsoep met zuring
Groentenbouillon met tuinkruiden
Kippesoep met prei en postelein of waterkers
Gebonden groentensoep met kreeft
Mosselen en sint-jacobsschelpen met prei-avocadosaus
Rode kool met honing en balsamicoazijn
Waterzooi van vis
Kikkerbilletjes in roomsaus met tuinkruiden
Hollandse nieuwe maatjes met appel-selder salade
Asperges op zijn Vlaams
Roereieren met garnalen
Groene asperges met spinazie en gerookte zalm
Tomaat met wijngaardslakken en knoflookboter
Salade van witloof en waterkers met tomaten-appelvinaigrette en sint-jacobsschelpen
Gelardeerde kipfilets met salade van witloof en spekjes
Salade met gerookte zalm
Gestoomde tarbot in roomsaus met kruiden en tomaat
Feuillete van paling en kikkerbilletjes met salie
Gebakken zalm met een saus van waterkers en spinazie
Gefileerde tarbot met witloof en verse koriander
Gemengde salade met kreeft en truffel
Gepocheerde tong met oesters en groene asperges
Salade met rivierkreeftjes en warme mousselinesaus
Salade van knolselder en aardappelen met peterselie
Kikkerbilletjes en rivierkreeftjes met noilly prat saus en basilicum
Oesters en mosselen in roomsaus met limoen en kiwi
Tzatziki
Choriatiki - Griekse salade
Mayonaisesaus
Coctailsaus - Cocktailsaus
Gecolleerde mayonaisesaus
Mayonaise met dille
Gribichesaus
Groene saus
Remouladesaus
Tartaarsaus
Gebakken langoustines met paddestoelen en rode bessen
Coulis van rode paprika
Saus van waterkers met look en witte wijn
Roomsaus van bruine Leffe
Butternutpompoensaus op basis van visfumet
Rode wijnsaus voor vleesgerechten
Rode wijnsaus voor visgerechten
Pikante rode paprikasaus
Tomatensaus met basilicum
Roomsaus met morieltjes en cognac
Sausje van wildfond met gemalen jeneverbes
Sausje van garnalen, look en tijm
Schuim van mosselen met kerrie
Roomsausje van chardonnay met garnalen
Roomsausje van Westmalle trappist
Wildfond
Bruchetta
Kalamaris - Gefrituurde inktvis
Spinaziesaus voor visgerechten
Tomaat mozzarella
Gegrillde kreeft - langoust
Gamba - mango salade
Tagliatelle met gambas
Osso bucco met tagliatelle
Kerriesaus - Kurriesaus - Currysaus
Bloemkoolsoep
Mayonaise met wasabi
Zuiderse tartaarsaus
Gevulde vijgen met Camembertkaas
Pastasaus - Tomatensaus
Originele bolognesesaus - bolognaisesaus
Tomatensoep met balletjes
Gekarameliseerde scampi in wok
Pladijsfilets met mousselinesaus, champignons en garnalen
Broccolimousse met Noordzee garnaaltjes
Carpaccio met citroen, dille en Noordzee garnaaltjes
Honingdressing
Gemarineerde geitenkaas met nectarine en dressing met honing en peperkorrels
Gemarineerde geitenkaas met nectarine en dressing met honing en peperkorrels
Chili con carne
Gratin van spinazie met mozzarella
Goulashsoep
Noordzee garnalentorentje met mosterd-mayonaise
Spaghetti alle vongole
Tagliatelle met zalmfilet en dilleroom
Tagliatelle met eendenborst en salieroomsaus
Tomatensalade met spekreepjes
Fusilli met paddestoelen en parmaham
Omelet met krab
Penne Putanesca
Pitabroodjes met lamsvlees
Roerei met fetakaas
Coq au vin - Haantje in wijnsaus
Penne a l'arrabiata
Salade Nicoise
Paella a la Valencia
Gebakken scampi met kropsla, roze peper en garnaal
Gebakken scampi met kropsla, roze peper en garnaal
Aardappel-Maiskroketten
Maiskorrels met spekjes en verse tijm
Gegratineerde aardappelpuree met spekjes
Gebakken knolselder
Aardappelen op zijn Vlaams
Stoemp van aardappelen, groenten en spruitjes
Aardappelstoemp met prei
Stamppot van witloof
Stoofschotel van lamsschouder, aardappelen en tomaten
Gentse hutsepot met lamsvlees
Stoofschotel uit de Ardennen
Luikse salade
Kippeborst met asperges en aardappelpuree
Gebraden duif met jeneverbessen
Gebraden duif met een saus van port en ganzelever
Gebraden konijnenrug met citroen en basilicum
Mechelse koekoek met asperges, aspergeragout en tomatensaus
Gepaneerde kip met roomsaus
Gebraden fazant met witloof
Aardappelkroketten
Provencaalse coulis
Kruidenboter - Knoflookboter
Gegrillde lamskoteletjes met look room
Biefstuk - steak met peperroomsaus
Eend met frambozenroomsaus
Maderasaus - Madeirasaus
Gestoofd konijn in mosterdroomsaus
Gestoofd konijn met rode bosbes en Xeres azijn
Quiche lorraine
Asperge veloute
Veloute van mosselen
Kikkerbilletjes in lookboter en peterselie
Scampisalade met mozarella en bruchetta
Avocadosalade met rucola
Wortelsalade met mosterd-sherry dressing
Zomerse aardappelsalade
Pastasalade met perzik, ananas, ei, tomaat, wortel en mozzarella in een mayonaisedressing
Pastasalade met tomaat, paprika en Italiaanse ham in een knoflookdressing
Pastasalade van tomaat en mozzarella in knoflookdressing
Pastasalade met paprika, ui, kappertjes, ansjovis, parmezaan en citroendressing
Pasta salade van mais, tomaat, appel en ui met tuinkruiden dressing
Pastasalade met kip en knoflookroom en kerrie
Watermeloensalade met feta, rode ui, olijven en basilicum
Pasta salade met gerookte zalm
Court bouillon
Tartaar van vis
Mousse van bloemkool
Calzone - Dubbelgevouwen pizza met champignons en spinazie
Mosselen natuur
Provencaalse mosselen
Pittige linzensalade
Pastasalade voor de barbeque
Italiaanse pastasalade
Japanse dressing
Auberginesalade - dwenjel - zaalouk
Witloofroomsoep met kurrie
Koude couscoussalade
Macaroni met kip, ricotta en verse tuinkruiden
Lasagne met spinazie en ricotta
Gepaneerde kipfilet met mozzarella en tomaat
Vlaamse hutsepot
Assortiment crostini
Assortiment tartines
Cake van appel, noten, kaas en gerookte eendenborst
Risotto met oesterzwammen
Sint-jacobsschelpen met pittige paddestoelen
Snelle pasta met tomaten en knoflook
Broccolisoep met fetakaas
Courgettesoep
Spaghetti - frutti di mare - met zeevruchten
Kippenfilet met ricottakaas en rucola
Kwartel met citroen en salie
Stoofpotje van lamskoteletten met look en rozemarijn
Minestronesoep
Gratin van spinazie, paddestoelen en spek
Tomatenrelish
Chinese Loempia
Mousse van tomaten
Spruitjessoep met spekjes
Preibeignets met een pikant tomatensausje
Groentespiesjes met een yoghurt-citroensausje
Eend met sinaasappelsaus - Canard a l'orange
Garnalensoep
Gefrituurde scampibrochette
Gevulde aardappel met ham en kaas
Gevulde champignons met verse kruidenboter
Kabeljauw op Vlaamse wijze
Kwartel met mandarijntjessaus
Piepkuiken met sjalottensaus
Runderstoofvlees met rode sjalotten
Gegrillde kippenspiesjes
Gebakken inktvis
Tomatensalade met limoen en verse kruiden
Amerikaans steaksaus with a kick rechtstreeks van de pan
Versgemaakte tomatenketchup
Gebakken aardappelen met spek
Gebakken aardappelen met ajuin
Zalm op Andalusische wijze met rijst
Asperges en artisjokken met mousselinesaus
Aspic van Zalm en scampi in een gelei van visfumet
Gevulde avocado met krab
Californische cocktail van avocado, pompelmoes en garnalen
Choronsaus
Avocado's gevuld met romige zalmkaviaar
Mosselen op Brusselse wijze
Gefrituurde champignons met Bearnaisesaus
Champignons in buideltjes met tomatensaus
Champignons op de wijze van escargot
Champignons gevuld met ham en tuinkruiden
Veloute Argenteuil
Veloute Carmen
Veloute met champignons
Veloute Colombine
Veloute Dame Blanche
Komkommersoep - Veloute Doria
Veloute Fedora
Veloute florida
Veloute met mosterd
Eieren met ansjovis, tomaten en olijven
Gepocheerde Eieren - Bellevue -
Roerei met mosselen en look
Indische Kip met ananas, paddestoelen en rijst
Kippenborst met Portostroop, appelen en rijst
Borstfilet van parelhoen met luxe champignonssaus
Gefrituurde wijngaardslakken met witte wijnsaus
Brochette van mosselen op de wijze van Tolosa
Tolosasaus
Artisjokbodems met scampi op de wijze Ninette
Wijngaardslakken in deeg
Wijngaardslakken met verse tuinkruiden
Macaroni met scampi en mosselen
Indische cocktailsaus
Nantuasaus
Roomsoep Agnes Sorel
Roomsoep Choisy
Roomsoep comtesse
Pommes mousseline - Mousseline aardappelen met olijfolie
Aromatische azijn
Pinchos Morunos - Varkensbrochette
Gemarineerde Geitenkaas Crostini
Rosti van aardappel met knoflook en serranoham
Tartiflette
Thaise rijst
Albondigas in tomatensaus (Gekruide balletjes)
Wortelpuree met sinaasappelsap en vanille
Witloofkroket met breydelspek en gemalen oude kaas
Kreeftensaus
Gepaneerde mosselen met zelfgemaakte tartaarsaus
Uiencompote
Slaatje met gegratineerde geitenkaas, gekarameliseerde appel en uiencompote
Pralines van rauwe zalm
Stoofpotje van groene linzen en aardappelen
Eend met gekarameliseerde sinaasappel en een zalfje van knolselder
Bruschetta met gekarameliseerde ajuinen
Mini-balletjes van kip en feta met tzatziki
Paprika gevuld met feta en kruiden
Gepocheerd hoeve-ei met grijze garnaal
Yoghurtdressing met verse tuinkruiden
Kalfsgebraad natuur
Asperges met Pata Negra en sabayon van witte wijn
Tartaar van tomaat met asperges en een vinaigrette van Balsamico
Jonge worteltjes met boontjes in honing-tijm boter
Gevulde vijgen in een krokant jasje
Bouillabaise van mosselen - Mosselsoep
Kreeft op de wijze van Newburg
Bospaddenstoelenconsomme met ravioli van eekhoorntjesbrood
Ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood
Rogvleugel met kerstomaatjes en kappertjes
Mosselen met bier
Mosterdsaus voor mosselen
Stoofvlees met rode wijn
Broccoliroomsoep met ricotta gnocchi
Rodekool met rietsuiker, honing, speculaas en gebakken appeltjes
Gekarameliseerd witloof met perenstroop
Wok van varkensfilet met champignons, oesterzwam en labboon in honing-mosterd saus
Gehaktballetjes met ham
Lasagne met gehakt, erwten, eieren en mozzarella
Pasta all amatriciana
Mosterdsabayon - Mosterdmousseline
Aardappelflensjes
Filet pur Rossini
Sinaasappelsaus met doorzichtige sinaasappelzestes
Eendenborst met geglaceerde raapjes en een sausje van kriekenbier
Frittata
Pesto van basilicum, pijnboompitten en look
Glaasje van tomaat, garnaal, pesto en bloemkool
Demi-glacesaus voor gevogelte met cognac en madeira
Couscous van broccoli
Mouclade, een zuiders mosselgerechtje
Gratin van tomaat en aubergine met Parmaham en mozzarella
Coulis van aubergine
Tapenade van zwarte olijven
Brochette van mozzarella en basilicum
Zalmrolletjes gevuld met avocado
Forel met aardappeltjes en roquefort
Warm olijvenbrood met oregano
Knoflookbrood met kruiden
Pizza bresaola en rucola
Tomatenpizza met rucola
Charlotte van asperges, kreeft en kaviaar
Asperges met kaviaar
Mosterdvinaigrette met sherry-azijn voor salades
Gebraden duif op een bedje van prei en truffels
Kalfszwezerik, ganzelever en asperges met truffel
Gebraiseerde kreeft met soja-azijn, basmati rijst en groene kool
Ravioli van ganzelever met truffelroomsaus
Carpaccio van eend met basilicum en olijfolie
Een gemarmerde terrine van ganzelever met kruiden
Gefileerde goudbrasem, gebakken met rozemarijn en een moes van sjalot
Risotto van wilde rijst met bospaddestoelen en sint-jacobsschelpen
Fricassee van scharrelkip in dragonroomsaus
Jonge duif in honingkorstje
Wilde eend gekarameliseerd met honing en kersen
Een torentje van lauwe zalm en aardappelschijfjes met kaviaar
Verse kreefttartaar
Gepersilleerde lamskoteletjes met rozemarijnsaus
Mosterdvinaigrette
Sauce Vierge
Kipconsomme - heldere kippensoep
Gevogelte marinades - sesammarinade, sinaasappelmarinade, komijnmarinade
Terrine van eendenlever of ganzelever
Jachtschotel
Varkenskoteletten met gekarameliseerde ajuin
Gestoofde ossenstaartschotel
Boeuf Stroganoff
Kalfsburgers met foie gras
Rode biet uit de oven
Gevulde paprika met wilde rijst, aubergine en tomaat
Gebakken spinazie met look
Gebakken bloemkool
Terrine van worteltjes in een glanzende gelei
Zachte polenta met gesauteerde paddestoelen en peterselie
Gegrillde polentataartjes
Tabbouleh
Gebraden piepkuiken gevuld met couscous en vruchten
Gnocchi alla romana
Humus - gepureerde kikkererwten
Boston baked beans
Falafel
Warme linzensalade met Sint-Jacobsoesters en mosterddressing
Warme appelsabayon
Roerei met grijze garnaal en room van xerez
Kalkoenschnitzel Wienerart
Ovengebakken kip met verse kruiden en knoflook
Kruidige viskroketten
Pastinaakpuree
Lamsfond
Tartaar van maatjes en avocado
Heldere ossenstaartsoep
Kalfszwezerik met champignonroomsaus
Friet met een snelle mayonaise
Pita van kip met tzatziki
Kip kurrie op grootmoeders wijze
Rosbief met erwtjes en worteltjes
Rundertong in madeirasaus - Ossetong
Gefrituurde lotte - goujonettes met bieslookroomsaus
Juliennesoep
Balletjes in tomatensaus
Wortelmousse met sinaasappel en gember
Wortelmousse met koriander, ham en geconfijte tomaat
Wortelmousse met kokosmelk en rode peper
Pastinaak met wortelmousse
Ravioli gevuld met lamsvlees
Cocktail van garnalen en ananas met gembermayonaise
Asperges met eiermayonaise verrijkt met een puree van asperges
Gegratineerde aspergeflensjes met ham en kaas op de wijze van Limburg
Gegratineerde Sint-Jacobsschelp
Kikkerbilletjes in lookroomsaus
Pastinaak-knoflooksaus
Geklaarde bouillon van bosduiven met bospaddestoelen
Creme van aubergine
Creme van artisjok
Creme van courgettes
Schorseneren in witte saus
Gebakken schorseneren
Gebraden duif op grootmoeders wijze
Luchtige aardappelpuree
Zeebaars met een brunoise van paprika en tomaat in een honing-citroen vinaigrette
Peperroomsteak a la minute
Rundsbrochetten
Gestoofd konijn op grootmoeders wijze
Mousse van parelhoen met wildfond
Honing - mosterd vinaigrette op basis van notenolie en appelsap
Arepas met gorgonzola en een pico van tomaat, komkommer en koriander
Gegrillde paddestoelen met haloumikaas en chimichurrisaus
Coxinha
Nachos met krab
Pittige salsasaus
Causa met guacamole (Peruaanse aardappelkoekjes)
Buljol
Ceviche van sardines met kokos
Ceviche van Sint-Jacobsschelpen met mango en avocado
Ceviche verde van makreel
Empanadillas met tonijn en geitenkaas
Gehaktballetjes met pijlinktvis en saffraan
Gamba a la plancha met mojo verde
Piperrada
Geglaceerd varkensvlees
Salsa verde
Gepaneerde mosselen met spek
Escabeche van paddestoelen en artisjok
Bruchetta op zijn Spaans
Scheermessen met romesco saus
Gehaktballetjes met dadels en rozenwater
Aloo tikki met mais
Vispakora
Kippepasteitjes
Kippenpootjes tex mex met pittige wasabi-ketchup
Gebakken krab op de wijze van Louisiana
Corn dogs - hotdogs in maisdeeg
Yoghurtdressing met mayonaise en verse kruiden
Yoghurtdressing met mosterd en verse kruiden
Yoghurtdressing met look, komkommer en munt
Yoghurtdressing op basis van eierdooier en mosterd
Eendeborst met ananas in een gelei van eendenbouillon
Kalfsroomsoep met Brie
Courgettesoep met ricotta en munt
Normandische roomsoep met garnalen
Indische kerrieroomsoep
Vissoep Neptunus
Niccolini soep met Parmezaan en Mozzarella kaas
Melksoep met ajuin
Venkelroomsoep met kerrie
Wortelroomsoep
Kreeft op Amerikaanse wijze
Forel met wittewijnroomsaus, bieslook, peterselie en amandelen
Kreeft op de wijze van de kardinaal
Kreeft in portosaus
Kreeft op de wijze van Thermidor
Kreeft op de wijze van Thermidor
Tomatensoep met scampiballetjes en mascarponecreme
Groene dressing uit piemonte
Penne met kalkoenreepjes, oesterzwam en courgette
Cordon Bleu van varkenslapjes
Balletjes in tomatensaus snellere versie
Gestoomde kippenballetjes
Oventomaat gevuld met bulgur, eieren, Parmezaan en tuinkruiden
Witloofstoemp met gehakt
Pittige kipsalade met mosterd soja dressing
Zeevruchtensalade met mossel en venusschelp
Tonijnsalade met bonen
Krokante speksalade met kersttomaat
Vinaigrette met verse kruiden en kappertjes
Dolmades - Dolma - Gevulde druivenbladeren met avgolemono
Avgolemono - Griekse soep van ei en citroen
Provencaals stoofvlees
Steak met provencaalse saus
Gegrillde steak gemarineerd in whisky
Rundscarpaccio met asperges en een pittige citroenmayonaise
Rug van jong konijn met sausje van rozemarijn, champignons en tomaatje
Carpaccio met een Oosterse dressing
Empanada met gehakt en savooikool
Papardelle met tomaat, ham en paddestoelen in roomsaus
Gebraden varkenschouderstuk
Fricando
Oosterse rosbief in teriyaki-marinade
Gebakken zalmfilets met een yoghurt-kappertjessaus
Fideua
Gemarineerde kabeljauw in rauwe ham op een bedje van tomaat mozzarella
Flan van courgettes
Glaasje van wortelcreme met een creme van geitenkaas
Pittige gevulde eieren
Erwtensoep met munt
Scones met Parmezaanse kaas
Krabsalade
Kipsalade
Tonijnsalade
Tapenade van sardine
Pittige tapenade van ansjovis en sardine
Tapenade van feta
Tortellini met een tomaten-auberginesaus
Penne met een pesto van olijven en pistachenoten
Penne met een pesto van olijven en pistachenoten
Gewokte noedels met groentenwaaier
Zelfgemaakte pompoengnocchi met salieboter
Penne met tomaat en rucola
Spaghetti met asperges in roomsaus
Tagliatelli met salie en knoflook
Chinese gebakken rijst
Gnocchi verde van spinazie en ricotta
Penne met een saus van zongedroogde tomaat
Fettuccine met romige groentensaus
Kaassaus op basis van ricotta
Groentelasagne
Groentestoofpot
Cannelloni met spinazie en ricotta
Aardappeltaart
Salsa van avocado, tomaat en rode paprika
Gegrillde groentenschotel
Knoflook-komijndressing
Sojascheuten op Koreaanse wijze
Zoetzure ajuinen uit de oven met een mosterd-honingdressing
Aardappelpuree met knoflook en tijm
Gebakken rozemarijnaardappelen met knoflook
Asperges met knoflook en amandelen
Spinazie met rozijnen en pijnboompitten
Groene boontjes in tomatensaus
Muntroomsaus
Gnocchi van wortel en feta met muntroomsaus
Warme linzen-rijstsalade
Lasagne met vis, scampi en groenten
Pikante Oosterse wortelsalade met olijven en eieren
Feta salade met kruiden en olijven
Boeuf a la mode
Gemarineerde sardines op een groentebedje met een mayonaise-frambozen vinaigrette
Kippenballetjes met champignonsaus
Geglaceerde kip
Gebraden gans met een vulling van pruimen en noten
Gevulde kalkoen uit de oven - Kerstkalkoen
Snelle eend met verse pruimensaus
Coleslaw uit New York
Toastje met scampi
Peterselieolie
Waterkerssoep
Groentensoep met bonen en pistousaus
Spinaziesouffles
Wortelsalade met sinaasappel en amandel
Pissaladiere : ansjovis-ajuintaart
Croque monsieur
Croque madame
Kip op de wijze van de Elzas met rieslingroomsaus
Gebraden kip gevuld met tuinkruiden
Aardappelpuree met saffraan
Aligot - Aardappelpuree met cantal kaas
Aardappelpuree op basis van olijfolie
Stollen - zoet Duits feestbrood uit Dresden
Linzen in tomatensaus
Maleisische Laksa met kip en scampi
Polpette met basilicum-tomatensaus en mascarpone
Maltaise saus - Hollandaise saus met bloedsinaasappelsap
Erwtenpuree met munt
Citroencouscous met rozijnen en pistachenoten
Gepocheerde zalm in champagne
Italiaanse paaspastei - Torta pasqualina
Wortelvinaigrette
Melitzanosalata - Auberginekaviaar met geroosterd pitabrood
Taramasalata
Tzatziki met munt
Salsa van kerstomaatjes
Crostini met geitenkaas en een chocoladetapenade
Italiaanse meringues met roze peper en syllabub
Kip met 40 tenen knoflook
Kip in rodewijn azijn
Dragonroomsaus
Gestoofd konijn met pruimen
Kruidenboter - Ansjovisboter
Kruidenboter - Mierikswortelboter
Zuurkool uit de Elzas met varkensvlees en worst
Varkenskoteletten met calvados en appels
Lamsfilet in bladerdeeg met pesto
Geroosterde inktvis gevuld met feta in tomatensaus
Tapas van gemarineerde feta
Varkensgebraad met pruimen
Linzen met worst
Blinde vinken - Gevulde kalfsrolletjes
Mosselen a la creme Normande
Zalm op vel gebakken met zuringroomsaus
Zalm met prei en room gebakken in folie
Vis in lichte bouillon met groenten : Poisson a la nage
Brandade van kabeljauw : Kabeljauwmousse
Rogvleugel met bruine boter en kappertjes
Zeetong meuniere
Gebakken tonijn in groene saus
Gebakken paddestoelen - champignons natuur
Doperwten op zijn Frans
Vichyworteltjes
Gevulde tomaten op zijn provencaals
Gratin van courgettes
Pikante abrikozen in rode wijn
Ajuinsoep
Preisoep
Seldersoep
Kervelsoep
Wortelsoep
Zurkelsoep
Witloofsoep
Kervelroomsoep
Scampi op de wijze van de De Jonghe
Hespegebraad in honing-mosterdkorst
Gekarameliseerde kip zoet-zuur
Kruidenmengeling - Berbere - Basis van de Ethiopische keuken
Alplermagronen
Bitterballen
Boranije
Pasta met tomaten-mascarponesaus
Gebakken meivis met knoflook
Koude pastasalade met tonijn en feta
Pasta met tuinkruidendressing en Parmezaanse kaas
Rosbief in de oven
Tomatenroomsoep
Penne alla Caprese
Gebakken pladijs
Mousse van ham en robiola
Zalmmousse met een creme van garnalen en groene asperges
Tomatenmousse met basilicum
Gerookte zalmpastei
Tonijnpastei met kappertjes
Piemontese agnolotti
Ovenpannenkoekjes met ham en kaas
Prei in roomsaus
Wortelsformato - Flan van wortel
Wortel-venkelsformato - Flan van wortel en venkel
Spinaziesformato - Flan van spinazie
Gebakken courgettebloemen
Kaassaus op basis van mascarpone
Gegratineerde macaronischotel met gehaktballetjes en mascarponekaassaus
Bitok of gehaktballen op Russische wijze
Vol-au-vent of koninginnehapje
Camemberttaart met appelen op de wijze van Streelt Jeego
Fluwelen knolseldersoepje met truffelolie
Kip a l instar de vise
Pastaslaatje met parmaham, mozarella, kerstomaatjes en basilicum volgens Streelt Jeego
Vol-au-vent of Koninginnehapje met balletjes en champignons
Puree van groene groenten en kruiden
Wildmarinade
Marinade geschikt voor vlees en gevogelte
Honingglans voor eend
Gebakken pangasiusfilets in pankokorst
Quenellen van aardappelpuree
Aalsterse ajuinsoep met diablotin
Gestoofd konijn met pruimen in frambozenbier
Pladijsfilets met muskaatdruiven Leopold III
Witte wijnsaus voor visgerechten
Kabeljauwhaasje gepocheerd in de oven
Erwtencoulis om borden te versieren
Gebakken lamsfilet met mangochutney
Gegrillde kalkoenbrochette met sesamzaadjes
Mosselen uit de wok met look en witte wijn
Coulis van broccoli
Koude komkommer-yoghurtsoep
Risotto met asperges en mascarpone
Ovenaardappelen met rozemarijn, look en citroen
Gestoofde groene kool - savooikool
Aardappelsalade met zure room
Mosterdvinaigrette met sjalot, sherry-azijn en bladpeterselie
Mechelse asperges met aspergesaus
Tartaar van tonijn
Surf en Turf brochette
Gegrilde endenborst op Chinese wijze
Meivis in het groen
Coulis van peterselie voor visgerechten
Persillade voor vleesgerechten
Puree van rapen
Aardappelpuree met champignons
Brandade van gerookte forel
Aardappelpuree met wasabi
Prei-kokossoep met scampi
Brunoise van tomaat met mozzarellamousse
Mozzarellamouse voor sifon
Loempia met vis
Eendenborst in kastanjekorst met maderawijnsaus
Coulis van mais
Luxe farce van kip - mousseline van kip - vulling van kip
Vitelotte aardappelpuree
Luxe farce van gans of eend - mousseline - vulling
Pompoenrisotto met Parmezaanse kaas en mascarpone
Consomme van shiitake
Scampi met avocadodipsaus
Bourride met zeevis, mosselen en garnalen
Hapje van gemarineerde rauwe zalm met rucola
Ragout van everzwijn met groene peper
Groene pepersaus voor wildbereidingen
Groene pepersaus voor wildbereidingen
Gekonfijt varkensvlees met linzen, hazelnoot, raketsla en geitenkaas
Tortilla met aardappel, ajuin en witte bonen
Kwartelbouillon
Gevulde konijnenfilets in bladerdeeg
Saus van konijnenfonds met porto en rode wijn
Fazantenborst met bospaddestoelen
Fazant op Brabantse wijze
Rode currypasta voor Aziatische gerechten
Groene currypasta voor Aziatische gerechten
Rode kipcurry met bamboe
Geitenkaassouffle met geroosterde knoflook
Beef Wellington
Polpettes van aardappel en feta
Kaaskroketten op basis van aardappelpuree met prei
Pittige tomatensaus
Kroketjes van gerookte kalkoen
Zwitserse kaasfondue met brood en groenten
Pakketjes van ham met mozzarella, vijgen en basilicum
Risotto met scampi
Struisvogelsteak met bieslookroomsaus
Varkensmedaillon Crosse and Blackwell
Roomvinaigrette
Tagine-Tajine met lamsvlees, amandelen en abrikozen
Carpaccio van eend met Parmezaanse kaas
Carpaccio van ree met Parmezaanse kaas
Risotto met eekhoorntjesbrood en knoflook
Gebakken ganzenlever - foie gras
Pappardelle met eendenragout
Risotto alla pescatore
Sorbet van olijfolie en mascarpone
Coulis van basilicum
Gegratineerde oesters met een amandelpersillade
Duxelle
Arroz con pollo
Hoevekip met roomsaus
Osso bucco van kalkoen
Peterselieroomsaus met sjalot, spek en knoflook
Roomsaus met boschampignons
Gestoofde prei in honingroomsaus
Gestoofde spinazie in honingroomsaus
Konijnfilet met parmaham en citroen
Ovengedroogde tomaten met kruiden en Parmezaanse kaas
Hindenragout met bruine saus
Geglaceerde hindenbout met honing en frambozensaus
Hindemedaillons met sjalot in rode-wijnazijn
Hertenragout met veenbessen
Reebokzadel met wildsaus
Hertenragout op Bourgondische wijze
Bout van hertenkalf met bospaddestoelen en wildsaus
Gevulde kipfilet met feta en spinazie in een tomatensaus
Pastei van kabeljauw en zalm
Zeevruchtencocktail met cognacroomsaus
Tomaten gevuld met gehakt en gegratineerd met kruidenboter
Gebraden hazerug met een champignon-wildsaus en gekarameliseerde appel
Wijngaardslakken in wittewijnsaus met champignons, kappertjes en rozijnen
Escargots de Bourgogne - Wijngaardslakken op de wijze van Bourgogne
Sint-Jacobsschelpen op provencaalse wijze
Gewone gazpacho
Pittige gazpacho
Aspergeroomsoep
Pilaf rijst
Fettuccine Alfredo
Aardappelstoemp met erwten en munt
Aardappelstoemp met pompoen
Aardappelstoemp met graanmosterd
Aardappelstoemp van wortelen met tijm en sjalot
Aardappelstoemp met Parmezaanse kaas
Aardappelstoemp met mais
Kalfsstoofpotje met ajuin en wortel
Risotto met gerookte zalm en citroen
Blanke botersaus voor visgerechten
Rode botersaus voor visgerechten
Demi-glacesaus van bruine fond voor vleesgerechten
Bordelaisesaus
Aardappelstoemp van broccoli met Parmezaanse kaas
Saltimbocca van tarbot met Parmaham en salie
Vinaigrette met zongedroogde tomaten, knoflook en basilicum
Kruidentaart met tomaten en mozzarella
Kalkoencurry met mango
Varkensgebraad met een korst van rozemarijn en tijm
Krokante kipfilet
Mayonaise met citroen
Toscaanse bonensoep
Lamsribstuk met gremolata
Viscurry met tomaat en koriander
Gegrillde entrecote tex-mex
Quiche met pompoen
Mosselen met oude geuze en mosterdroom
Everzwijnragout
Rundercurry met sinaasappel
Stoofpotje van varkensvlees en groenten
Indische runderkorma
Provencaalse daube
Lamsvlees op de wijze van Biryani
Korte marinade voor vleesgerechten
Gegrillde T-Bone steak
Vleesbrood, gehaktbrood of fricandon
Tagine-Tajine met vis en garnalen
Spatzle
Vegetarische mini-pizzas
Europese bastilla met kip - Pastilla met kip
Wraps met kip, ham en avocado
Lasagne met kip, aubergine, tomaat en mozzarella
Gevulde kalkoenrolletjes met spinazie en mozzarella
Tagine-Tajine met kip en dadels
Koude kippesoep met mais en witte bonen
Kipterrine met abrikozen
Vleesribben - Spare ribs op Thaise wijze
Varkenslapjes in zoet-zure saus
Wontonsoep
Tabbouleh van quinoa met tuinkruiden
Marokkaanse tomatensaus
Gekonfijte ajuinen met rozijnen
Marokkaanse pesto
Couscous met kip, ajuin, rozijnen en kikkererwten
Couscous met zoete kip
Couscous met kip en geconfijte ajuin met rozijnen
Couscous met vis, paprika en kikkererwten
Couscous met 7 groenten
Tagine-Tajine met lamsvlees en pruimen
Tagine-Tajine Kefta met ei
Witloof in roomsaus
Tagine-Tajine met lamsvlees en gekonfijte ajuin
Tagine-Tajine met groenten
Linzensoep met look
Marokkaanse groentesalade
Marokkaanse wortelsalde koud opgediend
Marokkaanse wortelsalade warm opgediend
Poivronade - Pesto van paprika
Tabbouleh met munt en granaatappel
Gefrituurde balletjes van bulgur met lamsgehakt
Kalfswangen met wortelen en chocolade
Gemarineeerde venkelsalade met dille
Mousse van knolselder met verse gember
Gekarameliseerd spek met een mousse van knolselder
Salade van boschampignons met jonge bladspinazie en ei
Varkensgebraad met provencaalse saus en pasta
Lamskoteletten met look en erwtenpuree met munt
Marinade voor varkensvlees
Gebraden eend met rozijnen en abrikozen
Gebraden patrijs
Gebraden wild konijn
Gegratineerde kabeljauw met spinazie
Kabeljauwhaasje menuniere
Tarbot en tong duglere
Ovengebakken wijting op zijn provencaals
Pladijs gebakken in de oven met citroen en groene peper
Pladijs gebakken in de oven met citroen en groene peper
Gebakken makreel in de oven
Gebakken forel meuniere met amandelschilfers
Gegratineerde eieren
Wortelsalade met rozijnen en appelsap
Ajuin-peterselie vinaigrette
Stoemp van aardappelen met prei
Appelsalade met tomaten en een ajuin-peterselievinaigrette
Salade van kropsla met radijs en een roomvinaigrette
Witloofsalade met sinaasappel en zure room
Venkelsalade met gekonfijte tomaat en ajuin in een citroenvinaigrette
Gestoofde erwten met ajuin
Gestoofde spinazie
Gestoofde rapen
Gebakken komkommer in kerriesaus
Gestoofde witte kool
Gebakken bleekselder
Gevulde ajuinen met gehakt
Oventomaat gevuld met pasta en kaas
Getomateerde ratatouille op de wijze van Nice
Creme van pistache en pastinaak
Aardappelkroketten in panko
Lamsblanquette
Lamsbiefstuk met paddestoelen
Gebakken kabeljauw in spekkorst
Chutney van rode biet
Pesto van pistachenoten
Knoflookolie
Bulgursalade met ajuin en rozijnen
Millefeuille van aubergine, mozzarella en tomaat
Tagine-Tajine met kwartel en abrikozen
Tagine-Tajine van kip met gember, erwten en artisjok
Chinese pikante kippensoep
Gebraden kwartel in eendenvet
Brochette van zeeduivel met laurier
Mangosaus
Gebakken zeekraal
Penne alla mollica
Spaghetti alla puttanesca
Griekse octopussalade
Salata Ma Jibna
Aloo Ko Achar - Nepalese aardappelsalade
Broodsoep
Escudella
Salade van aardappel, rode biet, rode ajuin en zure room
Gegrillde aubergineplakken met spinazie en een feta-munt vulling
Arabische omelet met groenten
Gegrillde lamskoteletjes op de barbecue
Chinese soep met krab en asperges
Siciliaanse hamburgers op de barbecue
Kruidenzout - vleeskruiden
Vinaigrette met limoen, knoflook en gember
Amerikaanse barbecuesaus
Tomatensaus met rozemarijn
Pittige ananassaus met knoflook
Gekookte aardappelen met ajuin en biersaus
Muntvinaigrette
Muntvinaigrette
Yoghurtsaus met knoflook en gember
Yoghurtdressing met feta, look, komkommer en munt
Vleesribben - Spare ribs marinade met bosbessen en groene peper
Peterseliesaus
Gebakken mozzarella
Aardappelsalade met een mosterd-dragon vinaigrette
Aardappelspiesjes met knoflook en tijm
Gepofte aardappelen met zure room en spek
Perzik in een balsamicodressing op de barbecue
Knoflookbroodjes voor op de barbecue
Gevulde aardappel met kerrieboter
Kippenboutjes met citroen op de barbecue
Kalkoenbrochetjes op de barbecue
Rozemarijnbrochetjes van scampi en kerstomaat op de barbecue
Amerikaase hamburgers op de barbecue
Gegrillde kippenspiesjes tandoori
Yoghurtdressing met wasabi en verse kruiden
Gegrillde geitenkaas op de barbecue met aardbei en sla
Gemarineerde olijven met rozemarijn, oregano en knoflook
Gegrillde shii-take op de barbecue
Marinade van knoflook en limoen in sinaasappelsap
Marinade met sinaasappel en provencaalse kruiden
Thaise rundsalade met een dressing van soja en knoflook
Penne met krab, garnaal en feta
Witte koolsalade met groene appel
Koude tomatensoep met yoghurt en zuiderse kruiden
Gegrillde visschotel van de barbecue
Gegrillde tonijn op de barbecue
Forel en papillotte op de barbecue
Gebakken kabeljauw met mosterd-mascarpone in spekkorst
Gemarineerde zalmmoten op de barbecue
Cannelloni met een vulling van krab, kabeljauw en prei
Cannelloni met een vulling van kip en courgette
Penne met pikante paprika
Tagliatelle fiorentina
Paardenstoofvlees met Orval
Italiaanse basistomatensaus
Tagliatelle prosciutto - met hesp en Parmezaanse kaas
Penne met Parmaham en broccoli in een Italiaanse kaassaus
Penne funghi - Penne met champignons in pittige tomatensaus
Linguine met saffraanroomsaus
Spaghetti met gebakken mosselen
Italiaanse tomatensaus met knoflook
Hazelnootkoekjes
Spaghetti met ricotta
Tagliatelle met gorgonzola
Spaghetti olio e aglio - met olijfolie en knoflook
Kumquatsaus
Lasagne van aubergine met lamsvlees
Eendenborst met frambozensaus
Kalfskotelet met champignons
Pasticcio
Spaghetti carbonara
Lasagne al forno
Cannelloni met paddestoelen
Kippefilet gevuld met kreeft en vijgen
Konijnenbil met mosterd-dragonsaus
Jonge spinaziesalade met appel en geitenkaas
Spinazieslaatje met kip, tomaat en avocado
Mojo naranjas - Canarische sinaasappelsaus
Vleesmarinade
Witte bonensalade met ajuin en peterselie in limoenmayonaise
Saltimbocca alla Romana
Bretoense pannekoek met ei en hesp - Klassiek
Bretoense pannekoek met zalm en ricotta - La nordique
Bretoense pannekoek met spek, ajuin en reblochon - La tartiflette
Bretoense pannekoek met 4 kazen - La tout fromage
Bretoense pannekoek met geitenkaas, honing en spek
Bretoense pannekoek met tomaat en mozarella
Bretoense pannekoek met zeevruchten
Loempia met kerrielinzen en scampi
Gestoomde wonton met pikante sojasaus
Ravioli met een vulling van spinazie en ricotta
Ravioli met kruidige ricottavulling en salieboter
Ravioli met kip, ham en spinazie
Lasagne met kippengehakt en wilde paddestoelen
Penne met kip-amandelroomsaus
Penne met gerookte zalm in cognacroomsaus
Tomatensaus met venkel en Pastis
Tagliatelle met tuinkruiden, zongedroogde tomaat en fetakaas
Penne met broccoli in roomsaus
Spaghetti Napolitana
Paglia e fieno - gemengde pasta met erwtjes in roomsaus
Penne met pompoenroomsaus en knoflookkruim
Ravioli met zuiderse groenten
Spaghetti met knoflookboter
Tomaten gevuld met pasta
Aardappelpuree met truffel
Moussaka met witte bonen en aubergines
Hapje van kikkerbilletjes
Granaatappelvinaigrette
Gebakken risotto
Gemarineerde zalm
Vinaigrette met ingekookte Balsamicoazijn
Aardappelpuree met truffel en Parmezaanse kaas
Geglaceerde uitjes - glacer a blanc
Witgekookte champignons - glacer a blanc
Kalfsblanket op grootmoederswijze
Gepaneerde pladijsfilets
Butternutsoep met gember en koriander
Coulis van avocado met limoen
Coulis van paprika met knoflook
Carpaccio van gemarineerde Sint-Jacobsschelp
Rauwe ratatouille
Gemarineerde sardines met limoenolie
Coulis van artisjok
Dressing met honing en graanmosterd
Vinaigrette met sojasaus
Peterselieolie met limoen
Parmezaanmelk
Basisrecept risotto
Gegrillde kerstomaatjes
Gestoomde kokkels met tuinkruiden
Gemarineerde tomaatjes
Mosselen met witte wijn
Coulis van venkel
Kreeftensoep - Bisque van kreeft
Aardappelstoemp van savooikool met room en citroen
Gemarineerde raapjes
Coulis van erwten
Muntolie
Gebakken spinazie met look en Parmezaanse kaas
Vinaigrette van rode biet
Snelle bereiding couscous
Tom ka kai - Thaise kippensoep
Bulgur met knoflook
Vinaigrette met citroen en limoen
Gevulde tomaat met garnaal en een creme van avocado
Coulis van wortel en ras-el-hanout
Coulis van wortel en gember
Aardappelstoemp met bladspinazie
Aardappelstoemp van spinazie met look
Gebakken lamsfilet met look
Aardappelstoemp van witloof met wijnazijn
Aardappelstoemp van witloof met kurrie
Mosselen in het zuur
Penne met gepofte tomaatjes
Gebakken eekhoorntjesbrood
Gekonfijte aardappelen
Kalfsblanket op oud Franse wijze
Kabeljauw op Baskische wijze
Gegrillde rode mul
Olijfoliesaus - sauce vierge
Gebakken aardappelen op de wijze van Lyon
Vinaigrette met rode wijnazijn
Vers tomatensap
Tomatenwater
Coulis van tomaten - coeur de boeuf
Risotto bianco
Gebraden kip met citroen
Gebakken scampi in vanilleboter
Risotto met venkel
Millefeuille van aubergine en tomaat
Mayonaise met tofu
Rodekool salade met groene paprika en pijnboompitten
Topinamboersalade - Aardpeersalade
Gember-sesamolie dressing
Mangodressing met rode ajuin
Knoflookvinaigrette
Salade van rode en witte bonen met zongedroogde tomaat en koriander
Vogelnestjes - Gehaktbal met ei
Vietnamese varkensblokjes in karamelsaus
Koude dragonsaus
Pasta met erwten en ricotta
Vol-au-vent kroketten
Gevuld witloof met kalfsgehakt
Gebakken kabeljauwstaart
Getomateerde champignonsaus
Zalmroomsoep
Gestoomde vismedaillons van zeetong en zalm
Gepersilleerd varkenshaasje met merg
Navarin van kreeft en Sint-Jacobsvruchten
Gratin Marguerita : courgette, tomaat en aardappel
Soep van Noordkrieken
Basisbouillon voor pikante Chinese soepen
Gevulde champignons met geitenkaas en afgewerkt met gerookt spek
Knolseldersoep met Stiltonkaas
Gegrillde Mexicaanse burger
Soep van kropsla - Slasoep
Gevogeltebouillon met pastavierkantjes en doperwtjes
Bonensoep met pasta
Gestoofde boterboontjes
Gestoofde boterboontjes met knoflook
Aardappel in de schil met zure room en tuinkruiden
Kruidenboter - Bearnaiseboter
Gegrillde goudbrasem met kruidenmarinade
Gegrillde steak in een jasje van ontbijtspek
Gegrillde lamskoteletten in een yoghurtmarinade
Oosterse mosselen in papillote op de barbecue
Chili con pollo - Chili met kip
Pikante komkommersoep met Noordzee garnaal
Italiaanse yoghurt basilicum dressing
Gratin van mozzarella, knoflook, ham en selder
Vleessalade met kip en ham
Gevulde spinaziepannekoeken met paddestoelen in roomsaus
Varkenskoteletten met sinaasappelsaus
Ovengebakken Cajunkip
Mango salsa
Pittige kippenballetjes met mais en gember
Kipfilet met een korstje van curryyoghurt
Rijstnoedels
Frambozensaus voor gevogelte en vleesgerechten
Pikante tomaat-yoghurt saus
Ovengebakken gefileerde kip met demi-glacesaus
Rijst met groenten en gekarameliseerde ajuin
Tofoeburgers met kikkererwten
Yoghurtdressing met frambozenazijn en honing
Kruidenboter - Pestoboter
Gestoofde snijboontjes met sjalot en bonenkruid
Ovengebakken lamsbout met knoflook
Avgolemono met spinazie en asperge
Linzenburger
Scampi in een getomateerde lookroomsaus
Getomateerde lookroomsaus
Coulis van wortel, honing en sinaasappel
Tortilla met aardappel en kaas
Pesto van basilicum, rucola en knoflook
Spaghetti bolognaise op basis van tempeh
Chili con frijoles
Quiche met aardappel, spek en prei
Vispannetje
Ajuinsaus
Gegratineerde champignonschotel
Zalm in papilotte
Gepaneerde kikkerbilletjes met tartaarsaus
Aardappelpuree met botermelk op Vlaamse wijze
Steak met jagersaus
Messinasaus
Bami goreng
Worst maken
Sformato met ham en selder - Flan van ham en selder
Pompoensformato - Flan van pompoen
Ajuinsouffle
Champignonsouffle
Krabsouffle
Veloutesaus - witte saus
Aardappelsouffle met ham
Spaanse balletjes op de wijze van Inge Peeters
Quiche met asperges
Broccolitaart
Preitaart
Hamtaart
Bladerdeeggebakjes met kaasvulling
Bladerdeeggebakjes met kipvulling
Bladerdeeggebakjes met hamvulling
Bladerdeeggebakjes met garnaalvulling
Aardappelstoemp van rode kool
Kipkroketten met Parmezaanse kaas
Pizza met champignons en knoflook
Pizza met zeevruchten
Pizza met aardappelen, pancetta en Parmezaanse kaas
Witte pizza
Pizza Margherita
Pizza quattro stagioni
Ricottaballetjes voor de soep
Broodgnocchi voor de soep
Roomsoep van eekhoorntjesbrood
Roomsoep van aardpeer-topinamboer
Roomsoep met fontina en truffel
Roomsoep met artisjok
Roomsoep van sla
Roomsoep van aardappelen
Brandnetelsoep
Passatelli
Pompoensoep met rode paprika
Pompoensoep met gember en koriander
Pittige pompoensoep
Andijviesoep met Parmezaanse kaas
Parijse gnocchi
Gebraden duif in speklaag
Gevulde duiven met ham
Gnocchi van oudbrood met salieboter
Gnocchi van oudbrood met spinazie
Aardappelgnocchi met scampi
Gnocchi met spinazie en ricotta
Rijstgnocchi
Tagliatelle met gerookte zalm in roomsaus
Penne a l'arrabiata oud recept
Spaghetti met rauwe tomaten
Spaghetti met tonijn
Penne met courgettes
Hete bliksem
Hete bliksem met stoofperen
Hete bliksem met spekjes
Hete bliksem met ham en mosterd
Hete bliksem met gehakt gegratineerd in de oven
Gnocchi van polenta
Basisrecept polenta
Crumble van noten
Quinoa salade met mosterdvinaigrette
Reebokzadel in notenkorst
Wildsaus met rode wijn en vlierbessensiroop
Reeragout met appel en rabarber
Reebout met rozemarijnsaus
Wildsaus met zwarte truffel
Everzwijnrug met Mandarin Napoleon-limoensaus
Wildsaus met cognac en aalbessengelei
Wildsaus met Luikse siroop en Balsamicoazijn
Puree van aardpeer
Wildsaus met honing en mosterd
Vleesbrood van everzwijn
Risotto bij wildbereidingen
Risotto met witloof bij wildbereidingen
Slablad gevuld met bereid reegehakt
Civet van haas
Mayonaise met rode biet, honing en mosterd
Zoet-zure courgettes met kappertjes en amandelen
Rilettes van varkensvlees
Rilettes van buikspek met witte wijn
Kippenbout met groentjes in currysaus op de wijze van Mistero Dufo
Heibot crudo
Tartaar van gerookte zalm met venkel
Geitenkaas in olie met tuinkruiden
Gefrituurde pikante sprotjes
Gevulde sardientjes met rozijnen
Kroketjes van eekhoorntjesbrood
Brochette van zeeduivel met Parmaham
Kadin budu
Kruidenmengeling - Dukkah
Tiropites met aardappelen en feta
Stoofschotel van lam, groene kool, spek en orval
Stoofschotel van varkensstoofvlees, groene kool, spek en orval
Thaise kippensoep met rode curry, papaja en ananas
Gemarineerde varkensschnitzels in amandelkorst
Roomsaus met dille en wodka
Gebakken biefstuk : Bleu - Saignant - A Point - Bien Cuit
Gevuld piepkuiken in de oven gebakken
Blanke botersaus met mosselsap en room
Gestoomde aardappelen met rozemarijn en olijfolie
Gepocheerd kabeljauwhaasje met zijn mousselinesaus
Coulis van waterkers voor visgerechten
Joinvillesaus : visveloute met rivierkreeftjes
Droge duxelle
Visveloutesaus - witte saus van visfumet
Gevulde aardappel met varkenspoot en pijpajuinen
Venkelravioli met roomsaus
Gebakken paling gekarameliseerd in honing met zeekraal
Wildsaus met anijs, honing en gember
Gepaneerde paddestoelen
Gebraden hazerug natuur
Coulis van peterselie
Moussaka - Mousaka
Kruidenolie voor het grillen van vlees - vis en gevogelte
Kruidenolie voor salades
Pittige garnalen dipsaus
Banaan - kerrie roomdipsaus
Mosselsalade met pikante citroenmayonaise
Oventomaat gevuld met champignons en ei
Gevogelte souffles
Gefrituurde courgettes
Gefrituurde paprika
Champignonsoep - Paddestoelensoep
Deegballetjes voor de soep
Soep met peren en bonen : Birnen, Bohnen, Speck Suppe
Kabeljauwsoep
Halaszle - Hongaarse vissoep
Honing - mosterd dressing met limoensap en basilicum
Originele Franse slasaus - dressing
Vinaigrette met sinaasappel en citroen
Graanmosterddressing voor de salade nicoise
Pompoensalade met knoflook en zure room
Spaanse tomatensalade met rode ajuin en groene paprika
Tomatensalade met mais en basilicum
Tomatensalade met bananen
Yoghurtsaus met citroen
Tomatensalade met kikkererwten
Groene pepersaus voor gevogeltebereidingen
Groene pepersaus voor gevogeltebereidingen
Groene pepersaus voor vleesbereidingen
Groene pepersaus voor vleesbereidingen
Mierikswortelsaus
Mosterdroomsaus
Eenvoudige bruine basissaus voor vleesgerechten
Rode wijnsaus voor vleesgerechten
Rozijnensaus voor vleesgerechten
Poolse rozijnensaus voor vleesgerechten
Cumberlandsaus
Mayonaise met groene peperbolletjes
Gestoofde Chinese kool met spekreepjes
Ovenschotel van gevulde koolrolletjes met tomatensaus
Aardappelstoemp met tomaat
Aardappelstoemp met tomatensaus en Parmezaanse kaas
Gebakken kalfskotelet natuur
Kalfsgebraad met sinaasappelroomsaus
Gevulde kalfsrollade met ham, eieren en spinazie
Omelet met Parmezaanse kaas
Gebakken kalfslapje met Parmezaanse kaas
Parijse schnitzels
Wiener schnitzels
Cordon Bleu van kalfslapjes met rauwe ham en Roquefortkaas
Goulash - Goelasj met rode wijn en rode bonen
Roomsoep van schorseneer
Aardappelstoemp met schorseneren
Gestoofde groene kool met spek
Pittige Blinde vinken - Gevulde kalfsrolletjes
Sauerbraten - sterk gemarineerd rundsvlees
Sauerbraten - sterk gemarineerd rundsvlees met rozijnen en amandelen
Chateaubriand natuur
Steak mignon
Entrecote champignonroomsaus
Goulash - Goelasj basisrecept
Goulash - Goelasj van varkensvlees met pruimen
Varkensvlees in currysaus met ananas
Varkenshaasje gevuld met pruimen
Varkenshaasje gevuld met een duxelle van champignons
Varkensrollade met kruidenvulling
Gestoofd varkenshammetje in bier
Stoofschotel van spek met wortelen
Stoofschotel van spek met wortelen en aardappelen
Hamburger basisversie
Hamburger met tuinkruiden
Hamburger met knoflook
Hamburger met een duxelle van champignons
Hamburger met ananasvulling
Hamburger met kappertjes
Confit van rode paprika
Gebakken kalfslever natuur
Gebakken kalfslever met ajuin
Gebakken varkenslever met sinaasappelroomsaus en graanmosterd
Gekookte leverballen
Runderhart in wijnsaus
Turkse lamgsgehakt balletjes in tomatensaus
Hazeragout
Pittige rode kool
Vismarinade
Gebakken reebiefstuk met wildsaus natuur
Boheemse hertevinken met gedroogde pruimen en champigons
Korma kip
Gebakken kip in een getomateerde whiskeysaus
Kip op Baskische wijze
Gans met appelen en rozijnen
Kreeft op Creoolse wijze
Pikante vleesstrudel
Pesto van zongedroogde tomaten en knoflook
Coulis van groene asperges
Mayonaise met olijfolie
Pittige tapenade van zwarte olijven
Roomsoep van witte kool
Erwtensoep met spek - Saint-Germain
Bloemkoolsoep met knoflook
Venkelsoep op basis van visfumet
Groentensoepje met vanille en krab
Kastanjesoep op basis van kwartelbouillon
Aspergeroomsoep op basis van visfumet
Groentensoep met vis
Thaise kokossoep met kip en scampi
Pikante Thaise kokossoep met kip en scampi
Kerriesoep - currysoep - kurriesoep
Spinazie-waterkerssoep
Gebakken spek natuur
Aardappelstoemp met spinazie en mascarpone
Kruidenboeket - Bouquet garni voor schape- en lamsvlees
Kruidenboeket - Bouquet garni voor rundvlees
Kruidenboeket - Bouquet garni voor varkensvlees
Kruidenboeket - Bouquet garni voor wildgerechten
Kruidenboeket - Bouquet garni voor eend
Kruidenboeket - Bouquet garni voor gans
Rijstschotel met groentjes en kip
Bearnaisesaus
Honingsaus
Gemarineerde rode bietschijfjes
Aubergines in zout-zure saus
Aubergines in pittige zout-zure saus
Gestoomde gekruide varkensballetjes
Kruidenmengeling - Calypsokruiden
Vleesmarinade op basis van cognac
Mango dipsaus
Filodeeg met scampi, banaan en avocado
Gegrillde gemarineerde gamba
Bloemkoolroomsoep met banaan en kurkuma
Pittige rosbief Calypso
Gekookte asperges in een peterselie-botersaus
Gekookte asperges met Parmaham en bieslook
Gekookte asperges met parmaham en gepocheerd ei
Gestoomde asperges in peterselie-botersaus
Struisvogelsteak met peperroomsaus
Struisvogelsteak met peperroomsaus
Aardappelpuree van zoete aardappel met kokosmelk
Pittige balletjes in tomatensaus
Koud avocadosoepje
Socca - Pannenkoeken van kikkererwten uit Nice
Koud amandelsoepje met druifjes
Kruidenboter - Lichtgezouten boter met tuinkruiden
Aardappelpannekoeken
Penne met tijmsaus
Koud soepje van rode biet en yoghurt
Ovenaardappelen met rozemarijn, zwarte peper en zeezout
Bruine gevogeltefonds
Aardappelpuree met mascarpone
Visfumet voor sauzen
Kruidenboter - Tuinkruiden
Hollandaisesaus
Mousselinesaus
Aardappelpuree van zoete aardappel
Boerenomelet met cantharellen en spek
Runderstoofvlees op Vlaamse wijze Halal voor Abdel Johri
Bastilla met kip - Pastilla met kip
Salade met tomaat, avocado en gegrilde kip
Bobotie op de wijze van B&B Ons Stee
Gewokte kippenblokjes in gember-knoflook-sojasaus
Klassieke eiersalade
Eiersalade met sojasaus op de wijze van Middletownstation
Lentestoofpot met kip op de wijze van Ann
Gegrillde varkenssteak gevuld met gestoofde spinazie
Kip in rode currysaus met worteltjes en noodles
Aardappelsalade met groentjes en zure mayonaisesaus
Lauwe aardappelsalade met ajuin en spekjes
Gebakken tarbotfilet met asperges en witte wijnsaus
Varkenshaasje archiduc
Paddestoelenragout
Dressing met room, dille en citroen
Komkommersalade in mosterd-dragon vinaigrette
Rode salade met tomaat en paprika
Eenvoudige scampibrochette
Vis in aluminiumfolie met een groene peper marinade
Gemarineerde lamskoteletjes met rozemarijn
Gemarineerde lamskoteletjes met lavendel
Gemarineerde kip met citroen en basilicum
Knoflookbroodjes in de oven
Rucolasalade met Parmezaanse kaas
Cevapcici - Pikante gehaktworstjes
Pickles van lentegroentjes
Carpaccio van coeur de boeuf tomaten
Gegrilde eendenborst in soja-sherrymarinade
Coulis van sjalot
Coulis van bloemkool
Aardappelstoemp met bloemkool
Witte wijnsaus voor visgerechten deluxe
Op vel gebakken tarbotfilet
Op vel gebakken kabeljauw met knoflookbouillon
Chipolatta met bechamelsaus
Pasta met ajuin en Parmezaanse kaas
Pasta met aubergine
Tagliatelle met boter en truffel
Tagliatelle met Sint-Jacobsschelpen
Tagliatelle met Sint-Jacobsschelpen
Pasta met paprikaroomsaus
Pasta met paprikasaus
Pasta met gerookt spek en tomaten
Penne met wodkaroomsaus
Gegratineerd witloof met ham en spaghetti
Koude rijstschotel met groenten op de wijze van Petrus
Gegrilde vleesribben - spareribs natuur
Gegrild spek natuur
Varkensbrochetten - varkenssate
Adijvie - selderroomsoep
Hargekookte eieren op de wijze van Moscou
Hardgekookte eieren met tomatensaus
Erwtensoep met prei
Gemarineerd konijn
Gemarineerd konijn
Linzensoep met zuring
Kroketjes van Serranoham
Tomatensaus voor pizza
Savooikoolsoep
Tapioca kruidensoep
Verloren brood - wentelteefjes met confituur
Wentelteefjes - verloren brood met porto
Oude Vlaamse soep met rapen en kervel
Zomersoep van selder, pompoen en komkommer
Boerenomelet met spek, tomaat en tuinkruiden
Kip krokant in pankokorst
Kip krokant met een duxelle in pankokorst
Soepje van meloen met scampi
Mosselen natuur met visfumet
Linzen op Marokkaanse wijze
Bladerdeegtaartje gevuld met roquefort, mascarpone en amandel
Rode bietsalade op Marokkaanse wijze
Mosselen op de barbeque
Ovengebakken piepkuikens met kruidige korst
Gebakken kabeljauwhaasje natuur
Bulgursalade met zomergroentjes
Creme brulee van foie gras
Aardappelkroketten met amandel
Creme brulee met gorgonzolakaas
Geflambeerde aardbeien
Gepocheerde ei met mousseline, soja scheuten en bladerdeeg
Sint-Jakobsvruchten met waterkerspuree en foie gras
Aardappelpuree met mierikswortelroom
Parelhoenfilet met zoethout en druiven
Spaghetti van wortel en courgette
Vis en zeevruchten in eigen jus met prei en bladerdeeg
Gamba met gemberrijst op een zalfje van curry mousseline
Gegrillde rundsvleesbrochetten
Gebakken spek met picklessaus
Slaatje met feta en scampi in lookolie
Slaatje met feta en scampi in lookolie
Macaroni met tomaat en scampi in looksaus
Gebakken aardappelbrunoise
Mosselen a la Grecque
Zeekraal en sinaas met gerookte zalmhaas
Oesters met waterkers en munt
Kip met groentespaghetti en gerookte room, gratin dauphinois
Wijtingfilet met sinaasappelboter en lamsoren
Aardappelsoep met mierikswortelroom en gerookte paling
Maatjes met garnituur, krieltjes met tzaziki
Nootjes van gegrilde tonijn met citroengras, gesauteerde snijbonen
Zacht gegaarde kipfilet met Italiaanse kruiden en pompelmoes
Vis-prei roomsoep met kort gebakken Sint-jacobsvrucht
Gebakken heilbot met botersaus natuur
Ganalensoep met kurrieroom
Gebakken entrecote natuur
Gestoomd kabeljauwhaasje op een bedje van spinazie
Risotto met champignons
Galantine van parelhoen - gevulde parelhoenfilet
Gefrituurde olijven gevuld met geitenkaas, look en kappertjes
Varkenskotelet met ananas
Lamsfilet met tapenade in deegkorst
Coq au vin - Haantje in wijnsaus oud recept
Groene aspergeroomsoep
Pittige guacamole met scampi
Tartaar dipsaus met yoghurt
Waterzooi van Noordzee vis
Kip met witbier, zilverajuin en spekjes
Roodbaars met chorizo, zuiderse groenten en paprikasaus
Aardappelpuree met gember, knoflook en kokosmelk
Vinaigrette met verse kruiden en Parmezaanse kaas
Coulis van pastinaak met munt
Rodenbachsoep met ajuin en champignons
Opgevulde courgettes gegaard en gegratineerd in de oven
Kippensoep met rijst
Gestoomde koolrolletjes
Kokosrijst met groene asperges
Paupiette van rog gevuld met grijze garnalen
Gevulde tomaatjes met gehakt, gegaard in de oven.
Gegratineerde tomaat
Ovengebakken polenta
Pikante salsa
Gegratineerde aubergine
Griekse aardappelen met citroen en kruiden
Peruaanse aardappelen - Papas a la huancaina
Aardappelen met chorizo
Macaire aardappelen
Duitse aardappelkoekjes - Kartoffelpuffer
Zweedse gevulde aardappelballetjes - Kroppkakor
Pommes mousseline - Mousseline aardappelen
Slibtong in knoflookolie
Aardappelsoep met waterkers
Portugese Caldo Verde - Groene aardappelsoep met chorizo
Aardappeltaart
Albonisaus
Amandelsaus
Skordalia looksaus
Gevulde kwartels met mascarpone en amandelen
Demi-glace saus van kwartel met porto
Gevulde sardienen met appel, calvados en zure room
Vinaigrette van honing en mosterdzaad
Gestoomde kippefilets met szechuanpeper
Yoghurt-komkommersoep met munt
Krieltjes met gerookte zalm
Mosselen met rode tapenade
Tempura van scampi
Koude romige seldersoep met pijpajuin
Koude venkelsoep met anijs
Wraps van zalm in een champagne vinaigrette
Op zijn vel gebakken zalm met boschampignons
Gevulde artisjokken
Gevulde artisjokken op de wijze van Lyon
Gevulde aubergines op Catalaanse wijze
Bah Pao - Gestoomde broojes met gehaktvulling
Gestoomde zalmfilet natuur
Parelhoen natuur met zijn demi-glacesaus
Spaghetti met champignons, tomaten en knoflook
Kippenboutjes met witbier
Steak in tomatensaus - alla pizzaiola
Zwiebelfleish
Biersoep
Paella de marisco
Mousse van rode biet
Gebakken eendenborsten met bigaradesaus
Bleekselder met spekjes
Blinde vinken - Gevulde kalfsrolletjes op Milanese wijze
Blinde vinken - Gevulde kalfsrolletjes in tomatensaus
Gemarineerde kipfilet met blackwellroomsaus
Worteltjes natuur
Groene boontjes - Sperzieboontjes natuur met sjalot
Gestoofde paprika met courgette
Puree van witte bonen
Kalfsbiefstuk met roomsaus natuur
Gebakken spek met frambozenazijnsaus
Pompoensoep met garnaaltjes en een bieslookroom
Saus van gekarameliseerde zilverajuin met donkere Chimay
Vitelotte aardappelpuree
Ovengebakken varkenshaasje
Everzwijnfilet met sinaasappel en knolselderpuree.
Slaatje met meloen en serranoham van Isabelle Buurman
Broccoli met knoflook en witte wijn
Canneloni met vleesragout
Champignons met groene kruiden en room
Kruidenboter - Champignonboter
Gestoomde Chinese koolpakketjes
Gestoomde Chinese koolpakketjes met rijst
Tomatensoep met geroosterde paprika, capelini en chorizo
Zalm met bloemkoolmousseline en pompoenaardappelen
Savooirolletjes met scampi's en tomatenroomsaus
Taartje met gerookte zalm en avocado
Opgevulde kalkoenlapjes, veenbesappeltje en knolselderpuree
Konijn met zwarte kersen
Gebakken kabeljauw in Gandahamjasje met tomaat
Aardappelpuree met pastinaak en Parmezaanse kaas
Tournedos met witte wijnsaus
Ratatouille
Demi-glacesaus met donkere Westmalle
Gebakken ganzenlever op gekarameliseerde appel
Tomatensaus met witte wijn en basilicum
Karamel van gezouten boter voor vleesgerechten
Varkenshaasje met een karamel van gezouten boter
Witloofroomsoep met oesters
Pompoencappucino met truffelroom
Kippenbouillon met prei, wortel en sperziebonen
Risotto met wortelbrunoise
Kabeljauw pizzaiola
Emulsie van schelpdieren
Broccolisoep met Parmezaanse kaas
Hertenfilet pur met wildroomsaus
Scampi Quirit
Biersaus
Gebakken Sint-Jacobsvrucht op een coulis van schorseneer
Coulis van schorseneer
Lamstong natuur
Sint-Jacobsvruchten met tomatenfondue en Hollandaisesaus
Gestoofd konijn met kriekbier
Spaghetti met kip en wortel in roomsaus
Spaghetti met tomaten en Parmezaanse kaas
Ovengegaarde duif natuur
Tellines met knoflook volgens Johan Dierkens
Gebakken kabeljauwhaasje met hollandaisesaus
Gamba met saffraanrijst, gember en curry mousseline
Sint-Jakobsvruchten op een puree van waterkers en foie gras
Gestoofde eend met rode kool
Eendenragout
Toast champignon
Gegratineerde eieren florentine
Eierpotjes
Bladerdeeggebakje met ei florentine
Gepocheerde eieren in rode wijnsaus
Zeeduivel natuur met hollandaisesaus
Gebakken roodbaars in mycryo met visfumet-roomsaus
Spaghetti met spek, kerstomaat, Parmezaanse kaas en bieslook
Kwartels natuur met hun demi-glacesaus
Aardappelstoemp met groene kool
Gestoofde zalm met oesterzwam en pompoen
Spaghetti met scampi , zongedroogde tomaat en rucola
Gebakken kippefilet natuur
Coulis van rode kool
Spaghetti frittata
Gevulde kerstomaatjes met ricotta en geitenkaas
Gevulde kerstomaatjes met ham, ricotta en geitenkaas
Gemarineerde aubergine met ansjovisdressing
Herterug natuur
Hinderugfilet met zijn poivrade
Wildragout natuur - basisbereiding
Coulis van wortel
Witte bonensalade met tomaten
Suppli
Varkenshaasje met vleessaus
Kippenblokjes in witte curry
Risotto met kruidenolie
Kastanjeroomsoep
Consomme van bosduif
Hertefilet met calvadossaus
Wildsaus van kweeperengelei
Hertenmedaillons met wildsaus van kweeperen
Scampi met appel en curry saus
Gebakken geitenkaasjes met honing en roze peper
Ovengegaarde kipfilet in zijn demi-glacesaus
Gebakken spiering natuur
Gebakken aardappelen met spruiten
Ovengebakken kalkoenbout natuur
Bloemkool-paprika-kruidenkaassoep
Rode kool met speculaaskruiden en appeltjes
Aardappelstoemp van spinazie met waterkers
Ovengebakken rode poon natuur
Spaghetti bolognese - bolognaise
Gegratineerde aardappel-groentenschotel
Gevulde kalfslapjes met enoki
Hazenrug in rode wijnsaus
Mosselen in look-roomsaus
Gewokte spinazie met knoflook
Gestoomde langoustines natuur
Aardappelhapje met kaviaar
Gemarineerde fetakaas
Slaatje van rucola, geitenkaas en shii-take
Ovengebakken kip met shii-take demi-glacesaus
Demi-glacesaus natuur voor gevogeltegerechten
Lamsribstuk natuur
Mosselen op Thaise wijze
Verloren brood - wentelteefjes - gewonnen brood
Gesuikerd verloren brood - wentelteefjes - gewonnen brood
Savooikool-kervelsoep
Varkenshaasje in rode curry
Gebakken radijsjes
Risotto met kreeft
Varkenskotelet natuur
Quiches met krab en limoen
Tomaten-chilisaus
Provencaalse saus
Kip-Parmezaanbolletjes
Gekonfijte tomaten met kruidenwaaier
Blinde vinken - Gevulde kalfsrolletjes met ajuinsaus
Scampi diabolique
Scampi in lookboter
Steak archiduc - champignonroomsaus
Fish and chips
Broodje kip saltimbocca
Groentensoep
Aardappelstoemp van snijboontjes
Demi-glacesaus van lam met knoflook en rozemarijn
Gebakken oesterzwam met knoflook en peterselie
Gewokte noedels met groenten en scampi
Gewokte noedels met groenten en kippenblokjes
Insalata caprese - Tomaat mozzarella
Klassieke tonatosaus voor Vitello Tonato
Vitello tonato
De klassieke rundercarpaccio
Spaghetti met spek en tomaten
Sperzieboontjes - Groene boontjes met sjalot en tomaten
Sperzieboontjes - Groene boontjes met tijm, sjalot en tomaten
Inktvis - Calamares a la romana
Gebakken eend met avocado
Slaatje met gegrilde kipfilet en mangodressing
Curry van gevogelte, ajuin en paprika
Provencaals stoofpotje met varkenshaas
Gevogeltebouillon met een waaier aan groenten
Schelvis natuur
Gekookte asperges in peterselieboter met gepocheerd ei
Gegrilde kippenreepjes met avocado
Gekookte asperges met waterkersboter
Quiche met kaas, spek en prei
Peperroomsteak met gebroken peper
Peperroomsteak met gebroken peper
Eiernoedels met kalkoenblokjes in lichte sojasaus
Kruidenmengeling - Cajunkruiden
Kruidenmengeling - Cajunkruiden
Ovengebakken vleesribben - spare ribs
Gegrild kalkoenlapje natuur
Gegrild kalkoenlapje met avocado
Pasta met kalkoenblokjes, tomaat en mais
Pasta met kalkoenblokjes, tomaat, mais en avocado
Bulgursalade met kikkererwten en tomaten
Gegrilde kippenreepjes natuur
Slaatje met spek en mangodressing
Gebakken asperges
Gebakken champignonhoedjes
Ovengebakken kip met paprikakorst
Asperges in Hollandaisesaus met peterseliecoulis
Coulis van peterselie en boter
Spek met eieren en aardappelen
Bouillon van ossenstaart
Garides - Gegrilde gamba
Paling in roomsaus met tuinkruiden
Thai garnalen op de wijze van Eric Sluis
Kreeft a la nage
Scampi in rode currysaus op een bedje van zeekraal
Kalfszwezeriken in roomsaus
Spinazie met mozzarella
Gebakken kipfilet natuur
Pasta met kastanjechampignons in roomsaus
Gegratineerde eierschaaltjes
Flespompoen uit de oven
Ovengebakken tomaat met knoflook
Risotto met gemarineerde kippenblokjes en limoenolie
Witloofsalade met kerrie-limoenmayonaise
Eenvoudige tomatensalade
Gebakken Sint-Jacobsvrucht op een coulis van bloemkool
Kritharaki salade met tomaat en mais
Tagine-Tajine met vis, tomaten en erwten
Kalfsribstuk natuur
Gebakken pangasiusfilet
Souvlaki van lamsvlees
Paidakia - Gegrilde lamskoteletjes op Griekse wijze
Gebakken konijnrug met zijn demiglacesaus
Asperges met tomatensalsa en spek op de wijze van Lola
Kruidenboter - Hofmeesterboter
Kruidenboter - Zalmboter
Kruidenboter - Citroenboter
Stoofpotje van lam in tomatensaus
Tagine-Tajine met vis en kikkerbilletjes
Quiche met zalm, asperges en tomaten
Rundsbrochetten met pepersaus
Kabeljauwballetjes in pankokorst
Kabeljauw duglere
Espuma - Schuim van aardappelen
Espuma - Schuim van aardappelen
Espuma - Schuim van aardappelen en truffel
Gebakken kabeljauw met gestoofd witloof
Espuma met Parmezaanse kaas
Espuma met Parmezaanse kaas
Gestoofde kabeljauw op zijn Spaans
Biefstuk - Steak Zingara
Gele curry met zuiderse groenten en kabeljauw
Gepocheerde rogvleugel met kappertjessaus
Kangoeroesteak natuur
Kangoeroesteak met een porto-sjalottensaus
Gebakken spiering met lichte pepersaus
Pesto van daslook
Pesto van basilicum, zuring, spinazie en peterselie
Pesto van zevenblad
Tournedos met portosaus
Gebakken spek met passievruchtenazijn
Kalfsschenkel met tomaten champignonsaus
Pistou van basilicum, koriander, peterselie en dragon
Gegrilde kalfsoester natuur
Omelet met aardappelen, tomaat en tuinkruiden
Scampi in korianderpesto op de wijze van Marleen
Korianderpesto met Parmezaanse kaas
Kritharaki salade met gekonfijte tomaten en knoflook
Kikkerbilletjes in bechamelsaus
Paarden filet pur natuur
Melksaus
Gebonden melksaus
Kangoeroesteak met roomsaus
Zeetong in knoflooksaus
Dressing met room, dille en limoen
Scampi in Oosterse knoflooksaus
Gebakken rode poon op een bedje van skordalia
Scampisalade op de wijze van Frank Vets
Cacik - Yoghurt met komkommer en knoflook
Gemarineerd konijn op Spaanse wijze
Tagine-Tajine met kip en groenten tikka masala
Kalfslapje natuur
Konijn met cider
Kaposztaleves - Hongaarse koolsoep
Coulis van bataat - zoete aardappel
Tagine-Tajine met kabeljauw en provencaalse groenten
Gewokte kippenblokjes in yakitorisaus
Focaccia met kerstomaten
Mosselen met witte wijn, visfumet en boerenbrood
Kalfsbiefstuk natuur
Ovengebakken lamsbout met rozemarijn en knoflook
Gewokte sojascheuten
Gewokte sojascheuten met wortel
Salade van scampi in chilisaus
Gekarameliseerd witloof in sinaasappelsap
De klassieke tomatensoep
Roereieren met mosselen op de wijze van Frank Vets
Pompoensoep met verse gember en chilipeper
Pompoensoep met verse gember
Gemista - Gevulde paprika
Keftedes - Kruidige balletjes in tomatensaus
Eiernoedels met eieren, varkensreepjes en wortel
Gebakken bospaddestoelen natuur
Gebakken kabeljauw met bospaddestoelen in roomsaus
Auberginesoep met knoflook
Marokkaanse vismarinade
Pad Thai marinade
Ovengebakken pompoen natuur
Ovengebakken koteletten met rozemarijn
Ovengebakken koteletten en aardappelen met appelmoes en broccoli
Gebakken kippefilet met mandarijntjes
Witte currypasta voor Aziatische gerechten
Gestoofd konijn met spekjes en zilverajuin
Gegrilde kreeft met spinazie-look-boter
Sint-Jacobsvruchten op Normandische wijze
Coulis van spinazie
Entrecote met gebroken peperroomsaus
Entrecote met gebroken peperroomsaus
Groentenspaghetti met pompoenroomsaus en knoflookcrumble
Gebakken kipfilet met prei
Wilde eend met zijn demi-glacesaus
Hertengebraad natuur
Coulis van pompoen
Gebakken eendenbouten natuur
Groentenwaaier in witte curry
Gebakken pladijs met botersaus
Ovenschotel met aardappel, ajuin, erwten, tomaten en rozemarijn
Filet pur van everzwijn met zijn poivrade saus
Tagine met kabeljauw, tomaten en tuinbonen
Calzone - Dubbelgevouwen pizza met ham en champignons
Rode Thai curry met kippenblokjes, wortel, sperziebonen en babymais
Volledige lamsbout in de oven gebakken
Gemarineerde rode koolsalade
Ovengebakken varkenshammetje in mosterd-honingkorst
Ovengebakken kikkerbilletjes in lookroomsaus
Kefta - Marokkaans bereid gehakt
Gebakken lamsboutsneden met knoflook
Erwtjes natuur
Gebakken zalmforelfilets met citroenboter
Getomateerde champignon-pepersaus
Getomateerde champignon-pepersaus
Gebakken groene asperges
Gekarameliseerd spek met balsamico azijn
Gegratineerde ovenschotel met kalkoen, pasta, erwten, bloemkool, broccoli, romanesco en kaassaus
Gebakken zalmforelfilet met pasta en ratatouille
Rolletjes sperziebonen met spek samengebonden
Gegratineerd varkenshaasje
Gegratineerd varkenshaasje in spekkorst
Tagliatelle met scampi, knoflook en rode chilipeper
Tagliatelle met scampi, knoflook, rode chilipeper en Parmezaanse kaas
Linguini met tomaten, knoflook en chilipepers
Gebakken varkenshaasje natuur
Gestoofd witloof natuur
Gebakken oventomaat met shiitake
Ovengebakken zeeduivel natuur
Noedels met gemarineerde kip, champignons en sluimererwten
Tagine-Tajine met zalm, kabeljauw, shiitake, tomaten en sluimererwten
Ovengebakken kippenbillen met paprikakorst
Orloffgebraad met varkensvlees
Orloffgebraad met kalfsvlees
Orloffgebraad met kalkoen
Gestoofde ajuin met bladpeterselie en saffraan
Ovengebakken kip met aardappelen, ajuin en eieren
Gestoofde kippenmagen in currysaus
Gewokte groentenschotel
Eiernoedels met spekreepjes in gember-knoflook-oestersaus
Gestoofde bosduif met zilverajuintjes
Stroganoffsaus op de wijze van Sylvia De Smet
Aardappelstoemp met gemixte spinazie
Gebakken mosselen op de wijze van Viviane
Aardappelstoemp met erwten
Gebakken victoriabaars natuur
Aardappelstoemp met groene boontjes
Aardappelstoemp met groene boontjes in melksaus
Ovengebakken kip natuur met zijn demi-glacesaus
Entrecote met groene pepersaus
Witloofsalade
Witloofsalade met spinazieblaadjes
Varkensmedaillons met appeltjes in calvadossaus
Varkenslapje archiduc - champignonroomsaus
Tagliatelle met Parmezaanse kaas en daslook op de wijze van Sibyl
Doradefilets met zoete ajuinen en rozijnen
Gebakken heilbot natuur
Croque madame met mozzarella en ontbijspek
Gebraden kalkoenborst natuur
Gebraden kalkoenborst met kerstomaatjes
Gegrilde steak in een vinaigrette met rucola
Gebakken eendenborst natuur
Gebakken kikkerbilletjes natuur
Lamskoteletjes met knoflook en rode wijn
Vol-au-vent met witte asperges
Gebakken kwartels natuur
Gebakken steenbolk natuur
Wildmarinade - minder zurige variant
Gegrilde tournedos natuur
Tomaat mozzarella salade
Gebakken zeewolfhaasje natuur
Chateaubriand met fleur-de-sel
Risotto met genovese pesto en champignons
Gemarineerde lamskoteletten met knoflook
Gemarineerde lamsmedaillons met knoflook en rozemarijn
Ovengebakken krielaardappeltjes met knoflook en rozemarijn
Ovengebakken tomaat met dragon
Yoghurtdressing met knoflook, dille en citroen
Ovengebakken kip met curry-paprikakorst
Pommes mousseline - Mousseline aardappelen met kokosroom
Aardappelstoemp met spruiten op Thaise wijze
Vispannetje met zeetongrolletjes in saffraanroomsaus
Gestoofd wild konijn met spekjes en zilverajuintjes
Witte asperges met zeekraal
Gemarineerd lamsvlees voor pita
Ovengegaard runderstoofvlees
Zoete prei-kurriesoep
Kippenbouillon met paprika en noedels
Rotolino met courgette en paprika
Kikkerbilletjes in spinazieroomsaus met knoflook
Broodje tomaat - mozzarella - pesto
Gemarineerde scampibrochette met knoflook, witte wijn en citroensap
Varkenslapje natuur
Noedelschotel met paprika en kerstomaten
Gebakken roodbaarsfilet natuur
Gebakken roodbaarsfilet in citroenbotersaus
Kippefilet met oesterzwammen in knoflook-peterseliesaus
Barbecuesaus - marinade
Vleesbrood Ricour
Maatjessalade met tomaat, ajuin en appel
Rotolino met kip
Risotto met mais
Kalfsgebraad met gebroken pepersaus
Kalfsgebraad met gebroken pepersaus
Kalfsgebraad met gebroken pepersaus
Spaghetti met olijfolie, knoflook, oesterzwam, puntpaprika en kerstomaat
Gebakken kip in chili-tomatensaus
Spaghetti met puntpaprika in tomatensaus
Noedelschotel met inktvis, puntpaprika, paksoi en eieren pad thai
Spaghetti bolognaise Peter Buyl
Courgettesoep met koriander en kokosmelk
Varkenslapje in Gentse mosterdroomsaus
Gebakken Sint-Jacobsvrucht op een bedje van witloof en bieslook
Courgettesalade met verse munt en rucola
Groententaart
Varkenskotelet Tex-Mex met wokgroenten
Gebakken scampi in knoflookroom
Gebakken lamskoteletten natuur met knoflook
Gebrande pompoen
Warme aardappel-rucola salade
Mosselen op Provencaalse wijze
Quiche met ricottakaas en spek
Tagine-Tajine met groentewaaier en scampi
Tagine-Tajine met groentewaaier
Fazant met zijn poivradesaus
Poivradesaus voor vederwild
Lamsbiefstuk met lookroomsaus
Paarden filet pur bleu-chaud met gebroken pepersaus
Tagine-tajine met lamsvlees, paprika en tomaten
Italiaanse balletjes met mozzarella en gesmolten kerstomaten